مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 8 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 8 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 8 |
-
1.
نویسنده : گلشنی، نگار ؛ قوامی، مهرداد ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 15 تا 24 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربمواد غیر صابونی شوندهکانولا
-
2.
نویسنده : مالمیر، معصومه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ میرسعید قاضی، حسین ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 79 تا 88 )
کلیدواژه ها:سفتیکیکافت وزنیخنک کردن تحت خلاءخنک کردن توسط هوازمان خنک کردن
-
3.
نویسنده : سیدسجادی، فاطمه ؛ کلباسی اشتری، احمد ؛ لاریجانی، کامبیز ؛ دلخوش، بابک ؛ متقیان، پرنیان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1393 - شماره 44 (10 صفحه - از 23 تا 32 )
کلیدواژه ها:شکرفنلکریستالیزاسیونکلرساژمواد غذایی عملگرا
-
4.
نویسنده : آقامحمدی، بنفشه ؛ هنرور، مسعود ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1392 - شماره 40 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:DoughRheologyColor of CakeMolassesVolume of Cake
-
5.
نویسنده : حسینی هوشیار، سعیده ؛ فاطمیان، حامد ؛ اسدی، غلامحسن ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1390 - شماره 31 (12 صفحه - از 16 تا 27 )
-
6.
نویسنده : ابراهیمی منفرد، کیامهر ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (12 صفحه - از 72 تا 83 )
-
7.
نویسنده : شفیعی مشتانی، ساره ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1389 - شماره 28 (10 صفحه - از 57 تا 66 )
کلیدواژه ها:روغنترکیب اسید چربارزیابی فیزیکوشیمیاییدانه کدو حلوایی
-
8.
نویسنده : کدیور، شیدا ؛ قوامی، مهرداد ؛ قراچورلو، مریم ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1389 - شماره 26 (11 صفحه - از 19 تا 29 )