-
1.
نویسنده : سبحان اردکانی، سهیل ؛ جعفری، سیدمیلاد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 45 تا 54 )
کلیدواژه ها:همدانامنیت غذاییفلز سنگینکلم
-
2.
نویسنده : سبحان اردکانی، سهیل ؛ قاسمی، مریم ؛ ریاحی خرم، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1391 - شماره 7 ISC (12 صفحه - از 29 تا 40 )
-
3.
نویسنده : سبحان اردکانی، سهیل ؛ دخت صدری، سیمین ؛ جامه بزرگی، سعید ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1392 - شماره 12 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (8 صفحه - از 73 تا 80 )
کلیدواژه ها:امنیت غذاییدیازینونقارچ خوراکیارزیابی باقیمانده سم