ملخص الجهاز:
"منابع غذایی ویتامین A و مقدار احتیاج بدن به آن ویتامین A منحصرا در غذاهای حیوانی مثل کبد،زردهء تخم مرغ،شیر و کره وجود دارد ولی غذاهای گیاهی مثل هویچ، گوجه فرنگی،اسفناج و کاهو این ویتامین را به صورت پیشویتامینی به نام کاروتن3 در بر دارند کاروتن تحت اثر آنزیم کاروتناز4در مخاط روده تبدیل به ویتامین A میشود.
D2D1) به دست آوردهاند در بدن موجودات زنده با تابش اشعهء ماوراء بنفش به قسمتهای سطحی پوست این پیشویتامینها سطحی پوست به ویتامین D فعال تبدیل میشوند و چون مقدار ویتامین D در غذای انسان کم است لزوم نور خورشید در ایجاد ویتامین D مورد احتیاج موجود به خوبی روشن میشود ویتامین D نسبت به حرارت و اکسیژن بسیار مقاوم است و بر اثر پختن و نگهداری مواد غذایی ویتامین آنها از بین نمیرود.
منابع غذایی ویتامین D و مقدار احتیاج به آن ویتامین D فقط در کبد،زردهء تخم مرغ، کره،مخمر آبجو و شیر به مقدار کم وجود دارد و قسمت عمدهء احتیاج انسان به آن بر اثر تابش نور خورشید به پوست بدن تأمین میشود احتیاج روزانه به ویتامین D در فرد بالغ حدود 01/0 میلیگرم است ولی در کودکان و زنان باردار و زنان شیرده این احتیاج نسبت به وزن بدن بیشتر میشود.
ویتامین B1 نام دیگر این ویتایمن تیامین است که در (به تصویر صفحه مراجعه شود) حرارتهای بخصوص اگر محیط قلیایی باشد خیلی زود غیر فعال میشود و در غذاهای جوشیده قسمت عمدهء آن از بین میرود و در میوهها و سبزیهای خشک شده بیشتر غیر فعال میگردد."