ملخص الجهاز:
"12-بررسی مصرف غذایی پرهزینه خانوار مشکل است،بنابراین گروهی از جمعیت باید انتخاب شود که قابل دسترس باشد سپس پرسشنامه مناسب آنرا باید تدوین کرد و در مورد گروههای کودکان دبستانی و آن را همراه با آموزشهای اولیه به دانشآموزان سال آخر دبستان داد تا با نظارت معلم از والدین خود پرسش کنند و یا در صورت امکان خود پاسخ گویند.
22-نوسان فصلی دسترس به مواد غذایی تأثیر چشمگیری بر مصرف دارد و بخصوص تغییرات مقداری آن باید بررسی شود بنابراین آمار مصرف را میتوان دو تا سه بار در سال جمعآوری کرد که در صورت انطباق این دورهها با دوران تحصیلی جمعآوری اطلاعات سهلتر میشود.
15-هدف از جمعآوری اطلاعات در مورد مصرف غذا،ارائه آمار و اطلاعات در فواصل معین در مورد کیفیت جیره غذایی و مصرف کالری در بین کودکان دبستانی در سال آخر دبستان و تعیین تغییرات آن در مقاطع زمانی جهت تشخیص طبقات اجتماعی به منظور برنامهریزی است.
55-در مورد تأثیر درآمد بر مصرف میتوان گفت:یا اختلافی در توزیع درآمد وجود دارد و یا هزینه زندگی بویژه برای نیازهای اساسی متفاوت است باید توجه داشت که میانگین درآمد گروه اجتماعی-اقتصادی خاص میتواند شاخصی ناکافی برای وضع تغذیه باشد،زیرا ممکن است شخص نداند قدرت خریدش برحسب نیازهای اساسی بویژه مواد غذایی چگونه است.
بعلاوه کامپیوتر را میتوان جهت انتقال دادن آمار و اطلاعات اساسی به شکل مفیدتری مورد استفاده قرار داد مثلا محاسبه سن به ماه از تاریخ تولد که این کار بمراتب کمتر احتمال اشتباه دارد تا محاسبه تبدیل برخی از اجزای مواد غذایی اساسی طبخ شده به وزن خشک آن ماده اساسی- بالاخره آمار و اطلاعات را میتوان«طبقهبندی»کرد تا به شکل گروهی بتوان ذخیرهسازی کرد."