مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة بهداشت مواد غذایی 12 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 12 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 12 |
التصنيف (عدد المقال) |
---|
العلمية - البحثية 3 |
-
11.
مؤلف : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحة - من 69 إلی 78 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری
-
12.
مؤلف : حنیفیان، شهرام ؛ جلیل نیا، مجید ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1390 - شماره 1 ISC (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:اسید سیتریکاسید استیکاسید پروپیونیکگوشت گاوبستهبندیاسیداسیدمیکروبیمیکروبی