-
1.
مؤلف : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار
مؤلف : خاکپور، منصور ؛ بزرگ نیا، مجتبی ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:تخممرغپوستهعوامل باکتریاییزردهباکتریآلودگیسالمونلاسودوموناسآگار