مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 4 |
مجلة بهداشت مواد غذایی 1 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 5 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 5 |
-
1.
مؤلف : شیرخان، فائزه ؛ میرزایی، مهتا ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نصوحی، نیکو ؛ كاتب مسؤول : میردامادی، سعید ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1401 -شماره 75 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 5 إلی 20 )
الکلمات المفتاحية:دیابتاینولینغذاهای فراسودمندزمان نگهداریسویههای بومیشیر تخمیری
-
2.
مؤلف : قاسمی، پرستو ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1400 -شماره 71 التصنيف A (Azad University (16 صفحة - من 17 إلی 32 )
الکلمات المفتاحية:هیدرولیز آنزیمیپپتیدهای آنتیاکسیدانپیش تیمار حرارتپیش تیمار انجماد-یخ زداییپروتئین عدس
-
3.
مؤلف : حاجی کاظمی، هاله ؛ میردامادی، سعید ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1399 - شماره 67 التصنيف A (Azad University (8 صفحة - من 5 إلی 12 )
الکلمات المفتاحية:فعالیت آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمیبادام زمینیپپسینآلکالاز
-
4.
مؤلف : پورسیف اله، اعظم ؛ زارع، داوود ؛ میرزایی، مهتا ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 69 إلی 80 )
الکلمات المفتاحية:بتاکاروتنبیفیدوباکتریوم بیفیدومکاراگینانکازئینپوششدهی
-
5.
مؤلف : میردامادی، سعید ؛ سلیمانزاده، نازیلا ؛ میرزایی، مهتا ؛ مطهری، پریا ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»بهار 1396 - شماره 25 التصنيف A+ (Azad University/ISC (19 صفحة - من 1 إلی 19 )
الکلمات المفتاحية:پپتیدهای زیست فعالغذاهای فراسودمندسلامت بخشافزودنیهای طبیعی