مجلة (عدد المقال) |
---|
مجلة علوم غذایی و تغذیه 3 |
الموضوع (عدد المقال) |
---|
حوزه سلامت 3 |
لغة (عدد المقال) |
---|
Persian 3 |
-
1.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1398- - شماره 62 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 33 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
2.
مؤلف : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1397- شماره 60 التصنيف A+ (Azad University (12 صفحة - من 19 إلی 30 )
الکلمات المفتاحية:شبکه عصبی مصنوعیسویابرشته کردناسنک
-
3.
مؤلف : باقری، هادی ؛ گرایلی، زینب ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1396 - شماره 55 التصنيف A+ (Azad University (10 صفحة - من 49 إلی 58 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات رئولوژیکیصمغ قدومه شهریمدل بینگهام