کلمة المفتاح پایداری حرارتی / (3 مقالة)
- الترتيب
- تأريخ
-
1.
مؤلف : اخلی، سمیه ؛ حسینی، سید ابراهیم ؛ كاتب مسؤول : میرزایی، حبیب الله ؛
مجلة:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 التصنيف A (Azad University (22 صفحة - من 15 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:اسانسآنتی اکسیداناستخراجروغن آفتابگردانپایداری حرارتیپوست میوه بالنگ
-
2.
كاتب مسؤول : مانی زاده، پریسا ؛ مؤلف : نوری شرق، داود ؛
مجلة:پژوهش های کاربردی در فنی و مهندسی»زمستان 1400 - شماره 25 (9 صفحة - من 213 إلی 221 )
الکلمات المفتاحية:ﭘﺎﯾﺪاری ﺣﺮارﺗﯽﮐﻮﭘﻠﯿﻤﺮﻫﺎی ﺳﻨﺘﺰیﻣﮑﺎﻧﯿﮏ ﮐﻮاﻧﺘﻮﻣﯽﺗﺤﻠﯿﻞ NBO
-
3.
مؤلف : اقبالیان راد، مهسا ؛ ساری، عباسعلی ؛ دارائی گرمه خانی، امیر ؛
مجلة:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1397- شماره 32 التصنيف A+ (Azad University/ISC (18 صفحة - من 77 إلی 94 )
الکلمات المفتاحية:روش سطح پاسخروغن سویاپایداری حرارتیاسانس آویشن دنایی