بهار 1391 - شماره 34
-
مؤلف : صابری، نسرین ؛ محمدی فر، محمدامین ؛
(12 صفحة - من 5 إلی 16 )
الکلمات المفتاحية:روغنمایونزویسکوالاستیک
-
مؤلف : جمشیدی، مریم ؛ قوامی، مهرداد ؛ قاسمی، جهانبخش ؛ عبداللهی، آتوسا ؛
(12 صفحة - من 17 إلی 28 )
الکلمات المفتاحية:روغن آفتابگردانهمبستگی پیرسونروغن سرخ کردنیآنالیز مولفه های اصلیمقاومت حرارتی
-
مؤلف : یغمایی، پریچهر ؛ پریور، کاظم ؛ کارخانه، لیلا ؛
(8 صفحة - من 29 إلی 36 )
الکلمات المفتاحية:لیپوپروتئینرتآنزیم های کبدیکومبوجا
-
مؤلف : محمدی، محمد ؛ عزت پناه، حمید ؛ مهدی عادلی، حمیدرضا ؛ محمدی فر، محمدامین ؛ امین افشار، مهدی ؛
(8 صفحة - من 37 إلی 44 )
الکلمات المفتاحية:ترکیب شیمیاییدوغ کره سنتیدوره شیردهیمیانه و هشترودویژگی های فیزیکی
-
مؤلف : موسوی خانقاه، امین ؛ میرزایی، مریم ؛ شعیبی، شهرام ؛ قراچورلو، مریم ؛ شهرستانی، مرتضی ؛
(12 صفحة - من 45 إلی 56 )
الکلمات المفتاحية:شاخص های کیفیروغن آفتابگردانترکیب اسیدهای چربروغن کانولاشرایط مختلفبسته بندی PET
-
مؤلف : صادقی، هانیه ؛ راشدی، حمید ؛ مظاهری اسدی، مهناز ؛ مرادی، وحیده ؛ صادقی، عاطفه ؛
(8 صفحة - من 57 إلی 64 )
الکلمات المفتاحية:امولسانبیوسورفکتانتویژگیهای رئولوژیکی خمیر
-
مؤلف : رجبلو، سارا ؛ شریفان، انوشه ؛ امین افشار، مهدی ؛ جمالی فر، حسین ؛ فاضلی، محمدرضا ؛
(8 صفحة - من 65 إلی 72 )
الکلمات المفتاحية:خصوصیات حسیلاکتوباسیلوسخیار شور پروبیوتیک
-
مؤلف : یاسینی، سونیا ؛ احسانی، محمدرضا ؛ عزت پناه، حمید ؛ گیویان راد، محمدهادی ؛
(10 صفحة - من 73 إلی 82 )
الکلمات المفتاحية:شیرکلسیمغنی سازیزمان انعقاد یا رنتمیسل کازئین
-
مؤلف : حسام، فریده ؛ بلالی، غلامرضا ؛ سیدین اردبیلی، سیدمهدی ؛ طاهری تهرانی، رضا ؛ امین افشار، مهدی ؛
(8 صفحة - من 83 إلی 90 )
الکلمات المفتاحية:ترکیبات فنولیک کلسیب زمینی شیرینفعالیت آنتی اکسیدانی
-
مؤلف : اسفندیاری، جنگیز ؛ میرعباسی، سیدباقر ؛
(13 صفحة - من 91 إلی 103 )
الکلمات المفتاحية:امنیت غذاییسوء تغذیهکمک های غذایی و حق غذا