Journal (Article count) |
---|
Journal بهداشت مواد غذایی 2 |
Journal علوم غذایی و تغذیه 2 |
Category (Article count) |
---|
حوزه سلامت 4 |
Language (Article count) |
---|
Persian 4 |
Ranking (Article count) |
---|
Science-Research 1 |
-
1.
Writer : ملک پور، زهرا ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومان ؛ کرامت، جواد ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1395 - شماره 53 (10 page(s) - From 55 to 64 )
Keywords:تعدیلنشاستهجوخواص فیزیکوشیمیاییاستیله کردنBarleyPhysicochemical PropertiesStarchAcetylationModification
-
2.
Writer : امینی، بهاره ؛ کرلمت، جواد ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ جهادی، مهشید ؛ محمودیان، کیوان ؛
Journal:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1394 - شماره 47 (10 page(s) - From 29 to 38 )
Keywords:Phenolic compoundsRancimatSatureja HortensisAnchovy OilColza Oil
-
3.
Writer : فرج زاده، زهرا ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛ مولوی، هومن ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»زمستان 1391 - شماره 8 Ranking Science-Research (Ministry of Science/ISC (10 page(s) - From 61 to 70 )
Keywords:کاهش جذب روغنهمبرگرمواد هیدروکلوئیدیHydrocolloidsHamburgerOil uptake reductionپوششصمغزانتانسرخچربی
-
4.
Writer : پورخلیلی، آذین ؛ میرلوحی، مریم ؛ رحیمی، ابراهیم ؛ حجت الاسلامی، محمد ؛
Journal:بهداشت مواد غذایی»بهار 1391 - شماره 5 ISC (12 page(s) - From 19 to 30 )
Keywords:اکسیداسیون چربیگوشت گوسفندروشهای پختLamb meatCooking methodLipid oxidationپختعدد پراکسید