بهار 1395 - شماره 50
-
Writer : ودائی، فاطمه ؛ میزانی، مریم ؛ مشهدی اکبر بوجار، مسعود ؛ گرامی، عباس ؛
(10 page(s) - From 5 to 14 )
Keywords:نعناع خشک بسته بندی شدهمهاجرتگاز کروماتوگرافیپرتودهیIrradiationPrepackaged Dried MintMigrationGas Chromatography
-
Writer : طاهریان، امیر ؛ رهبری، مهشید ؛ صادقی ماهونک، علی رضا ؛
(14 page(s) - From 15 to 28 )
Keywords:صمغ عربیشیره خرماویژگیهای فیزیکوشیمیاییبستنی کفیرDate SyrupPhysicochemicalArabic gumKefir Ice Cream
-
Writer : اعرابی، محمدحسین ؛ تقی زاده، محسن ؛ تخت فیروزه، سیدمهدی ؛ بهارلویی، فاطمه ؛ پوربابایی، محمد ؛ محلوجی، مهناز ؛ اکبری، حسین ؛ الوانی، شکوفه ؛
(8 page(s) - From 29 to 36 )
Keywords:آنمی فقر آهنهلیکو باکتر پیلوریعفونت هلیکو باکتر پیلوریفرتین سرمHelicobacter Pylori infectionSerum FerritinIron Deficiency Anemia
-
Writer : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
(6 page(s) - From 37 to 42 )
Keywords:تقلبروغن آفتابگردانترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیAdulterationFatty Acid ProfileExtra Virgin Olive OilSunflower OiDSC
-
Writer : شعبانی، جهانبخش ؛ میرزایی، حبیب الله ؛ جعفری، سید مهدی ؛ سرفرازی، مسیح ؛
(10 page(s) - From 43 to 52 )
Keywords:RSMپنیر پروسسپردازش تصویریسرد کردن آهستهImage ProcessingProcessed CheeseSlow CoolingRSM
-
Writer : غفوریان، محبوبه ؛ عزت پناه، حمید ؛ محمدی نافچی، عبدالرضا ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛
(12 page(s) - From 53 to 64 )
Keywords:آنتیاکسیدانتخمیرباکتریهای اسید لاکتیکشیر شتراگزوپلی ساکاریدLactic acid bacteriaExopolysaccharideFermentationCamel MilkAntioxidant
-
Writer : سلیمی بنی، مهرداد ؛ غلامی پرشکوهی، محمد ؛ محسنی، شهرام ؛ عبدالعلی زاده، احسان ؛
(10 page(s) - From 65 to 74 )
Keywords:خواص فیزیکیبادام ربیعخواص اصطکاکیخواص مکانیکیFriction PropertiesRabi AlmondPhysical propertiesMechanical Properties
-
Writer : قربانی حسن سرایی، آزاده ؛ شهیدی، سید احمد ؛ محبی، محبت ؛ معاذیان، روژین ؛
(12 page(s) - From 87 to 98 )
Keywords:رنگسینتیکتغلیظآب چغندر لبوییBeetroot JuiceConcentrationkineticsColour
-
Writer : رضوانی اقدم، علی ؛ آل عمرانی نژاد، سیدمحمدحسین ؛ خزایی، جواد ؛
(9 page(s) - From 99 to 107 )
Keywords:سیررنگخشک کردنآلیسیناسید پیروویکDryingAllicinPirovic AcidGarliccolor