پاییز 1394 - شماره 48
-
Writer : ضامنی، عاکفه ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ صالحی، فخرالدین ؛
(12 page(s) - From 5 to 16 )
Keywords:تیمار حرارتیرئولوژیصمغ دانه ریحانبافتtextureRheologythermal treatmentBasil Seed Gum
-
Writer : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
(10 page(s) - From 17 to 26 )
Keywords:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسیPhysicochemical PropertiesSensory PropertiesGelatinSausage
-
Writer : مولودی، فایق ؛ قجربیگی، پیمان ؛ حاج حسینی بابایی، اشرف ؛ محمد پور اصل، اصغر ؛
(8 page(s) - From 27 to 34 )
Keywords:روغن زیتونروغن خوراکیخواص شیمیاییchemical propertiesOlive oilEdible oil
-
Writer : تمسکنی زاهدی، الناز ؛ احسانی، محمدرضا ؛ همایونی راد، عزیز ؛ شریفان، انوشه ؛ لاریجانی، کامبیز ؛
(12 page(s) - From 35 to 46 )
Keywords:لاکتوباسیلوس کازئیاسید فولیکاسیدیتهباکتری پروبیوتیک بومیماست پروپیوتیکLactobacillus caseiProbiotic yogurtFolic acidAcidityIndigenous Probiotic Bacteria
-
اثیر دو روش بسته بندی نانویی بر پایه کیتوزان بر شرایط میکروبی دو رقم زردآلو (58- شاهرود و چین کلاغی)
Writer : تاج الدین، بهجت ؛
(8 page(s) - From 47 to 54 )
Keywords:زردآلوپوشش دهیخواص میکروبیظرف نانویی کیتوزان (شانه)محلول نانوامولسیون کیتوزانCoatingMicrobial propertiesapricotBased NanoContainerBased NanoemulsionChitosan
-
Writer : سلیمی، آزاده ؛ مقصودلو، یحیی ؛ جعفری، سیدمهدی ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(14 page(s) - From 55 to 68 )
Keywords:روش سطح پاسخژلاتینامولسیون لیکوپنمالتودکسترینپایداریStabilityMaltodextrinLycopene EmulsionGelatinRSM
-
Writer : علی زاده، محمد ؛ رحیم زاده، نوشین ؛ خیروری، ثریا ؛
(8 page(s) - From 69 to 76 )
Keywords:خشکبارHPLCواکنش میلاردهیدروکسی متیل فورفورالDried FruitsHMFMaillard ReactionHPLC
-
Writer : مومنی فعلی، شراره ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛
(8 page(s) - From 77 to 84 )
Keywords:فیبرترکیب اسید چربخواص شیمیاییبذرککنجدSesamechemical propertiesFiberFlaxseedFatty Acid Composition
-
Writer : مهرزاد، سمیه السادات ؛ محمدی ثانی، علی ؛
(16 page(s) - From 85 to 100 )
Keywords:ضایعات1-متیل سیکلوپروپنگوجه فرنگیخصوصیات فیزیکوشیمیاییWastePhysicochemical PropertiesTomatoMCP1
-
Writer : برجیان بروجنی، ملیکا ؛ گلی، سیدامیرحسین ؛ قراچورلو، مریم ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
(11 page(s) - From 101 to 111 )
Keywords:روش سطح پاسخبرشته کردنروغن کنجدRoastingSesame OilResponse Surface Methodology