تابستان 1396 - شماره 55 Ranking A+ (Azad University)
-
Writer : رفتنی امیری، زینب ؛ میرعرب رضی، سعید ؛ امیرآبادی، سپیده ؛ رضایی ارمی، سمیه ؛ محمدی، تیمور ؛ فتح الهی، عیسی ؛
(10 page(s) - From 5 to 14 )
Keywords:جانشین شکرسس ازگیلشیره خرمالوبهینهیابیOptimizationMedlar SaucePersimmon JuiceSugar Substitute
-
Writer : رسولی، فاطمه ؛ برنجی، شیلا ؛ شهاب لواسانی، علیرضا ؛
(14 page(s) - From 15 to 28 )
-
Writer : اکرمی، محمد جواد ؛ نظریان قیروزآبادی، فرهاد ؛ اسماعیلی، احمد ؛ باقری ششده، مهدی ؛
(12 page(s) - From 37 to 48 )
-
Writer : باقری، هادی ؛ گرایلی، زینب ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(10 page(s) - From 49 to 58 )
-
استفاده از صمغ آلژینات و آنزیم ترانس گلوتامیناز در کفیر صنعتی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آن
Writer : دستغیب بهشتی، محمد کاظم ؛ افرا، نجمه ؛ سخاوتی زاده، سعید ؛
(16 page(s) - From 59 to 74 )
-
Writer : حیدری، ناصر ؛ کاشف، مجید ؛
(10 page(s) - From 75 to 84 )
-
Writer : رستم آبادی، حدیث ؛ جوینده، حسین ؛ حجتی، محمد ؛
(12 page(s) - From 85 to 96 )
-
Writer : امامی فر، آریو ؛
(18 page(s) - From 97 to 114 )
Keywords:توت فرنگیپیش سرد کردنپایداری میکروبیعمر انبارمانیویژگی های فیزیکوشیمیایی
-
Writer : جعفری، مریم ؛ صادقی، فرهاد ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ نجفیان، گودرز ؛
(13 page(s) - From 115 to 127 )