بهار 1398- - شماره 62 Ranking A+ (Azad University)
-
Writer : صالحی، فخرالدین ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛
(10 page(s) - From 5 to 14 )
-
Writer : جوینده، حسین ؛ رستم آبادی، حدیث ؛ گودرزی، مصطفی ؛
(10 page(s) - From 15 to 24 )
Keywords:ویژگی های حسیصمغ زدورفتار جریانیدسر لبنی کم چربصمغ بادام
-
Writer : مسگران کریمی، پرستو ؛ هنرور، مسعود ؛
(8 page(s) - From 25 to 32 )
Keywords:آنتی اکسیدانآنتالپی تفکیک پیوند(BDE)پتانسیل یونیزاسیون(IP)نظریه تابعی چگالی (DFT)
-
Writer : باقری، هادی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اعلمی، مهران ؛ ضیایی فر، امان محمد ؛
(12 page(s) - From 33 to 44 )
Keywords:انرژی مصرفیویژگیهای کیفیروش سطح پاسخبرشته کردنبادام زمینی
-
Writer : دانائی، الهام ؛ عبدوسی، وحید ؛
(10 page(s) - From 45 to 54 )
-
Writer : جانی، محمد جواد ؛ رحیمی، سمیه ؛ کوهی کمالی، سارا ؛
(12 page(s) - From 55 to 66 )
Keywords:گلرنگویژگیهای کیفیچیپس سیب زمینی
-
Writer : نوشیروانی، نوشین ؛ فصیحی، هادی ؛ نورمحمدی، الهام ؛
(12 page(s) - From 67 to 78 )
Keywords:عصاره رازیانهعدد پراکسیدفعالیت ضداکسایشیفعالیت ضد قارچی
-
Writer : فرهادی چیتگر، محمد ؛ وریدی، مهدی ؛ شهیدی، فخری ؛ ترابی، اصغر ؛
(10 page(s) - From 79 to 88 )
-
Writer : محمدی، فریبا ؛ خانی، محمدرضا ؛
(16 page(s) - From 89 to 104 )
-
Writer : مستولی زاده، سید صابر ؛ مرادی، یزدان ؛ مرتضوی، محمد صدیق ؛ مطلبی، عباسعلی ؛ قائنی، منصوره ؛
(9 page(s) - From 105 to 113 )
Keywords:غنی سازیماکارونیریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیسغذای فراسودمند