Skip to main content
فهرست مقالات

نقد و معرفی: اصول و پرورش گاوهای شیرده

نویسنده:

(4 صفحه - از 28 تا 31)

کلید واژه های ماشینی : شیر ، پرورش گاوهای شیرده ، گاوهای شیری ، کتاب اصول پرورش گاوهای شیرده ، تولید ، تولید شیر ، کتاب ، تغذیه ، ژنتیکی ، مترجمان

خلاصه ماشینی:

"فصل اول این کتاب با عنوان سهم گاوهای شیرده‌ در تولید جهانی غذا به بررسی ارزش شیر در تغذیه و نقش آن در سلامتی انسان‌ پرداخته است. در ابتدای این فصل تاریخچه صنعت شیر در ایالات متحده آمریکا مورد بررسی قرار گرفته و بیان شده است که ورود گاو به دنیای غرب برای اولین بار توسط کریستف کلمب انجام شده است و تا آن تاریخ هیچ گاوی در آمریکای شمالی‌ وجود نداشت. در ابتدای این فصل در مورد ضرورت تصحیح رکوردها چنین آمده است که تفاوت‌ های ناشی از سن حیوانات در هنگام شروع تولید،خطاهای زیادی در ارزیابی‌ ژنتیکی گاوهای نر و ماده و انتخاب بهترین نتایج آنها به وجود می‌آورد. هشت فصل بعدی(از 9 تا 16)را می‌توان بخش سوم کتاب نامید که در مورد مسائل ژنتیکی و اصلاح نژاد از جمله روش‌های ارزیابی گاو ماده و گاو نر در تولید مثل و روش‌های بهگزینی اقتصادی برای تولید شیر و چربی گاوهای‌ شیری،مطالبی را ارائه داده است. چهار فصل آخر یعنی 24 تا 27 را می‌توان به عنوان بخش ششم در نظر گرفت که در مورد مسائل مدیریتی از جمله مدیریت تولید مثل،مدیریت رکوردها، چگونگی پرورش گوساله‌ها و طراحی جایگاه مناسب گاوهای شیری بحث‌ می‌کند. به طورمثال در اکثر کتاب‌های دامپروری،بحث‌های مربوط به جایگاه و تغذیه‌ آنها در فصول اولیه می‌آید چون در درجهء اول اهمیت قرار دارند و برای شروع هر نوع دامداری ابتدا دانستن آنها ضرورت دارد،در صورتی که در این کتاب توضیحات‌ در مورد اینگونه مسائل در فصول آخر یعنی 17 تا 21 و 27 آمده است."


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.