چکیده:
آنالیز الکل (اتانول) بیشترین آزمایش انجام شده در آزمایشگاههای سم شناسی قانونی می باشد. اغلب، یافته شدن اتانول در جسد ناشی از مصرف قبلی آن در زمان حیات، با تولید پس از مرگ الکل تداخل می یابد. بسیاری از باکتریها و قارچ ها قادر به تولید الکل از سوبستراهای موجود در جسد هستند، به خصوص اگر درجه حرارت محیط و جسد بالا باشد و فاصله زمانی کافی بین مرگ و کالبد شناسی موجود باشد. این عوامل باعث مشکلات تشخیصی در مورد افتراق مصرف قبل از مرگ از تولید پس از مرگ الکل می گردد.
با عنایت به این مهم که بسیاری از جرایم به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با مصرف الکل در ارتباط هستند اهمیت تشخیص این موضوع نیز دو چندان می گردد. بنابراین در این مقاله پیرامون روشهای تشیخص الکل مصرف شده قبل از مرگ، از الکل تولید شده پس از مرگ بحث گردیده است. شاخصهای مورد استفاده عبارت از تاریخچه فرد، شرایط نمونه ها، نمونه های حاضر، انتشار اتانول در مایعات و بافتهای بدن، غلظت اتانول موجود و استفاده از عوامل تشخیصی اختصاصی می باشند و چنین نتیجه گیری شده است که در صورت دقت در شرایط و موارد فوق الذکر به احتمال زیاد میتوان منشا قبل و یا بعد از مرگ بودن اتانول یافت شده در جسد را حدس زد.
خلاصه ماشینی:
"این عوامل باعث مشکلات تشخیصی در مورد افتراق مصرف قبل از مرگ از تولید
زیاد میتوان منشا قبل و یا بعد از مرگ بودن اتانول یافت شده در جسد را حدس زد.
در سنجش غلظت اتانول باید به عوامل بسیاری توجه نمود از
اتانول میتواند پس از مرگ از بدن خارج شود و
اتانول هستند بالطبع سوبستراهای لازم(مواد اولیه لازم جهت تولید
مناسبی جهت سنجش غلظت اتانول پس از مرگ نمیباشد.
نمونه ایدهال جهت سنجش غلظت اتانول در نمونههای پس از مرگ
اتانولی باشند که پس از مرگ تولید شده اما ارتباط معنیداری بین درصد
تولید اتانول و درجه فساد دیده نشده است.
وجود این مواد فرار همراه اتانول میتواند دلیل بر تولید اتانول در اثر
فاکتورهایی مانند تولید اتانول پس ا مرگ و تجزیه آن،نفوذ اتانول
بین اتانول مصرف شده توسط فرد و تولید اتانول پس از مرگ وجود
ادرار دیده نشود احتمال تولید اتانول پس از مرگ وجود دارد"