Skip to main content
فهرست مقالات

تغذیه سالم فراورده های گوشتی

(3 صفحه - از 62 تا 64)

خلاصه ماشینی:

"غنی بودن گوشت از پروتیین های ارزشمند حاوی اسید آمینه های ضروری بدن و مواد معدنی مهم در متابولیسم، آهن، روی، ویتامین ها و ضریب تبدیل و جذب روده ای فوق العاده و نبودن این چنین ویژگی هایی در پروتیین های گیاهی و دیگر مواد غذایی باعث شده که دانشمندان علوم تغذیه، گوشت و فرآورده های آن را جزﺀ لاینفک جیره غذایی انسان ها و به خصوص کودکان و مادران باردار و شیرده قرار دهند. رعایت نکات مهم هنگام خرید گوشت * از خریداری و مصرف گوشت هایی که به صورت غیر مجاز استحصال شده، مانند: گوشت های بسته بندی شده فاقد مشخصات لازم, گوشت چرخ کرده آماده برای عرضه، و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه به صورت جدی خودداری شود. گوشت جوجه های کبابی و گوشتی دارای اتصالات ازته شکننده تر نسبت به سایر پروتیین های حیوانی است و از این نظر به آسانی در دستگاه گوارش انسان هضم می شود. گوشت جوجه های کبابی به سبب داشتن عناصری، چون کراتین، کرایتنین و آنسرین تحریک کننده اشتها در انسان محسوب می شود که از این نظر برای غذاهای رژیمی بسیار مناسب است."


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.