Skip to main content
فهرست مقالات

نان و ارزش غذایی آن

(3 صفحه - از 97 تا 99)

خلاصه ماشینی:

"متوسط مصرف نان در ایران از آن جا که هر یک از مواد غذایی از نظر میزان انرژی، مقدار و نوع مواد مغذی با یکدیگر متفاوت است و فرایند مواد غذایی موجب تغییر میزان و ترکیبات آن ها می‌شود؛ تأمین نیاز تغذیه‌ای روزانه‌ی هر فرد تنها از یک منبع غذایی، صحیح نیست، بلکه باید از منابع غذایی مختلف استفاده شود. خمیر ترش مصنوعی نیز که برای پخت نان، کیک و شیرینی به کار می رود، حاوی زاج سفید است، و باید به صورت جدی از مصرف آن خودداری شود؛ زیرا مولد زخم های سخت معده و روده است و غدد تناسلی زنان را تخریب می کند و باعث کوچک شدن وناکارایی تخمدان ها می شود؛ از این رو توصیه می گردد که مصرف نان سفید از غذای روزانه حذف، یا به آخرین حد ممکن برسد."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.