Skip to main content
فهرست مقالات

تازه ها

(6 صفحه - از 76 تا 81)

خلاصه ماشینی:

"( 1 ) کودکان برنجک و گندم برشته بخورند مدیر کل دفتر «بهبود تغذیه جامعه» وزارت بهداشت، سال های پایانی دبستان را مقارن با شروع جهش رشدی کودکان دانست و بر ضرورت استفاده از مواد غذایی مناسب به منظور تأمین انرژی و عناصر مورد نیاز برای رشد در این دوران تأکید کرد. دکتر مظفری وجود بیماری های مزمن که نیاز به محدودیت غذایی دارد، کاهش اشتها، تغییر در احساس بویایی، چشایی و بینایی، ایجاد مشکلات دهان و دندان، کاهش ترشحات و بزاق دهان، کاهش تحرک بدنی و بروز تداخل دارو و غذا را از مشکلاتی عنوان کرد که روند تغذیه ای در این دوره از زندگی تحت تأثیر قرار می دهد. دکتر مظفری بر مشکل بروز پوکی استخوان در این دوره از زندگی تأکید کرد و گفت: با توجه به این که در دوره سالمندی تراکم استخوان ها کاهش می یابد و استخوان ها مستعد شکستگی هستند، افراد باید از شیر به عنوان مهم ترین منبع تأمین کلسیم بدن در سبد غذایی خود استفاده کنند و چنانچه با عدم تحمل لاکتوز مواجه شوند، از فرآورده های لبنی دیگر مثل: ماست، دوغ، یا پنیرهای کم چرب بهره برند. این متخصص تغذیه در ادامه گفت: تأمین کلسیم به تنهایی در دوران یائسگی نمی تواند مانع از روند یا سرعت پیشرفت پوکی استخوان ﴿حتی اگر در نوجوانی و جوانی به مقدار زیاد دریافت شود﴾ جلوگیری کند در نتیجه همواره باید کلسیم به مقدار کافی و هم زمان با ویتامین «د» مصرف شود."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.