Skip to main content
فهرست مقالات

تغذیه سالم؛ شمارش کالری دریافتی!!

نویسنده:

(1 صفحه - از 70 تا 70)

خلاصه ماشینی:

"اهمیت ارزش غذایی مواد شمارش کالری یکی از روش‌های انتخاب غذا است، ولی چنانچه فرد غذای خود را تنها بر پایه این که کدام غذا باعث چاقی، یا لاغری می‌شود، انتخاب کند، از هدف اصلی رژیم غذایی که همانا بهبود سلامتی است، فاصله خواهد گرفت. اگر تنها ملاک انتخاب، محتوای انرژی باشد؛ مثلا فرد برای صبحانه بیسکوییت رژیمی، شیر بدون چربی و چای تلخ را انتخاب کند؛ این گزینش فاقد فیبر و پروتیین و سرشار از کربوهیدارت بدون فیبر و نشاسته‌ای است که به افزایش قند خون منتهی می‌شود و گرچه در کوتاه‌مدت انرژی مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند، اما فرد زود گرسنه می‌شود و مجبور است تا وعده غذایی دیگر با گرسنگی بگذراند و از خود سؤال کند که مشکل کار کجاست و چرا نمی‌تواند رژیم بگیرد؟! اگر فرد از روش شمارش کالری استفاده کند، خوردن آجیل از جمله پسته را ـ به علت انرژی زیاد ـ‌ ترک خواهد کرد که این کار نشان دهنده‌ی بی‌توجهی به مواد مغذی آجیل‌ها است."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.