Skip to main content
فهرست مقالات

تازه‌ها

(6 صفحه - از 75 تا 80)

خلاصه ماشینی:

"محققان معتقدند: توت فرنگی علاوه بر دارا بودن آنتی اکسیدان فراوان، حاوی مواد رنگی مفیدی است که می‌‌تواند از بروز بسیاری از بیماری‌‌های قلبی و دستگاه عصبی و سرطان جلوگیری کند. توت فرنگی و شاتوت موجب افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن می‌‌شود که این امر در پیش‌‌گیری از بسیاری بیماری‌‌های دستگاه عصبی و همچنین حساسیت‌‌های روحی تأثیر قابل توجه دارد. با توجه به احتمال قابل توجه بروز نابینایی حاصل از بیماری یاد شده، محققان مصرف حداقل سه وعده از انواع میوه که دارای ویتامین‌‌های گوناگون باشد را توصیه کرده و اظهار می‌‌دارند: لازم است والدین از ابتدای کودکی فرزندانشان را به مصرف مقدار مناسب انواع میوه عادت دهند؛ تا نه تنها از ابتلای آنان به این بیماری پیش‌‌گیری کرده، بلکه از میزان ابتلای فرزندان خود به بیماری‌‌هایی از قبیل: مشکلات قلبی و عروقی و سرطان روده‌‌ی بزرگ در آینده بکاهند. کسانی که میزان بیشتری از این دانه‌‌ها را در رژیم غذایی خود دارند کمتر به حملات قلبی و سکته دچار می‌‌شوند و مرگ و میر ناشی از مشکلات قلبی عروقی نیز به مراتب کمتر است. ( 3 ) فواید زردآلو ‌‌زردآلو به عنوان منبع غنی ویتامین‌‌های (‌‌آ)‌‌، (‌‌ث)‌‌ و آهن و فیبر موجود در آن برای تقویت بینایی چشم، جلوگیری از بروز بیماری‌‌های قلبی و آب مروارید مؤثر است. میوه و هسته‌‌ی ‌‌شیرین زردآلو به علت دارا بودن ویتامین (‌‌ث)‌‌ برای تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگیری از خون‌‌ریزی لثه مفید است و به علت داشتن آهن در خون سازی تأثیر زیادی دارد."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.