Skip to main content
فهرست مقالات

نامه های رسیده: نامه وارده راجع به - علل اصلی عدم توفیق در احیای کیفیت و ساختار صحیح چای

نویسنده:

(5 صفحه - از 35 تا 39)

کلید واژه های ماشینی : چای، واردات، باغات، مصرف، باغات چای، چای ایران، کارخانه چای، تولید، تولید چای، قیمت

خلاصه ماشینی:

"اما برای اینگه کیفیت حفظ شود،آنها فکر کردند که چگونه و چکار کنند تا برگ را سالم به‌ کارخانه برسانند و بعد به این نتیجه رسیدند که اگر کارخانه در مرکز باغات چای باشد،راه وصول از همه طرف نزدیکتر خواهد بود و در آن وقت،برگ‌ سالمتر به دست کارشناس کارخانه می‌رسد. ما باید گروه‌هایی داشته‌ باشیم که از تاریخچه چای و شرایط بازرگانی روز، آمار و چگوونگی تولید،عرضه و تقاضا و قیمت‌ها در کشورهای تولیدکننده و بازارهای مصرف و به‌طور خلاصه،بازرگانی جهانی و حتی مساله گات‌ و نیز شرایط تولید در ایران اطلاعات نسبتا جامعی داشته باشند و بعد بگوییم که با این بیمار که شرایطش این است و اکثریت قاطع مالکان آن‌ خرده مالک هستند،و در نسل بعدی ممکن است‌ به 90 درصد هم برسند،چه باید کرد؟این یک کار کارشناسی تخصصی است که در هیچ جای دنیا مشابه و سابقه ندارد و آنهایی که در ایران دلسوز چای هستند،باید دور هم بنشینند و بگویند که‌ چکار کنیم؟ واگذاری واردات به کارخانجات چای‌سازی‌ موجب انحصار خواهد شد،آنهم انحصار از سوی‌ افرادی با اهداف غیرمشخص و غیرقابل کنترل. ما معتقدیم که‌ چای ایران یکی از بهترین چای‌های دنیاست و می‌تواند برای خودش بازار خاص داشته باشد و به خصوص از این جهت که به دست هموطنان‌ مسلمان خودمان ساخته می‌شود و طبعا اطمینان‌ بیشتری به طهارت آن می‌توان داشت، مصرف‌کنندگان ما آنرا بر چای خارجه ترجیح‌ خواهند داد و اگر شرایط بهداشتی هم رعایت‌ بشود،راه کوتاه‌تر و اقبال مصرف‌کننده نزدیکتر است،گرچه در حال حاضر،غالبا اصول بهداشتی‌ رعایت نمی‌شود."

  • دانلود HTML
  • دانلود PDF

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.