Skip to main content
فهرست مقالات

شش ماده غذایی جانبخش

مترجم:

(2 صفحه - از 66 تا 67)

کلید واژه های ماشینی : سرطان ، کلم ، سبزیها خطر بروز امراض قلبی ، انگور ، اسفناج ، لیکوپن ، ماده غذایی جانبخش ، مواد شیمیایی گیاهی ، نوشیدن آب انگور ، میزان مصرف مورد نیاز

خلاصه ماشینی:

"لیکن باید اندکی‌ درنگ کرد و ادعاها را آزمود گیاهان‌ خانواده‌ سوسنیان‌ همچون‌ سیر،پیاز و تره فرنگی‌ دارای‌ ماده‌ای‌ موسوم به‌ آلیسین‌ هستند که‌ ممکن است‌ سرطان‌ مجرای‌ معده‌ای- روده‌ای را متوقف سازد این روزها جملهء«میوه و سبزی بخور»عملا به بیان‌ سحرآمیزی بدل شده است،اما کدامیک از اینها بهترین‌اند؟ روزگاری دانشمندان گمان می‌بردند تمام آنچه که بدن‌ انسان نیاز دارد،عبارتند از کربوهیدراتها،چربی،پروتئین، مواد کانی،ویتامین‌ها و آب موجود در مواد غذایی. گیاهان‌ شش مادهء غذایی جانبخش دارای رنگ سبز تیره همانند اسفناج،کلم‌پیچ و کلم‌برگی، دارای مواد شیمیایی گیاهی لوتین و زآگزینتین هستند که‌ ممکن است با افزایش سن،از چشمهای انسان مراقبت‌ کنند. احتمالا وجود لیکوپن یکی از دلایلی است مبنی بر اینکه میوه‌ها و سبزیها خطر بروز امراض قلبی را کاهش‌ می‌دهند. احتمالا وجود لیکوپن یکی‌ از دلایلی‌ است مبنی بر اینکه میوه‌ها و سبزیها خطر بروز امراض قلبی‌ را کاهش‌ می‌دهند فنولیکس‌ موجود در پوست‌ انگور،نقش‌ بسزایی در پیشگیری از پیدایش‌ ناراحتی‌های‌ قلبی به‌ عهده دارد."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.