خلاصه ماشینی:
"چرا؟علت این امر شاید این باشد که آنان بیشتر از پنیر و دیگر مواد کلسیمدار استفاده میکنند نظریهء دیگری نیز هست آن اینکه گوشت محتوی آسیدهائی است که به وسیلهء کلسیم بدن خثنی میشوند و این کلسیم خواه و ناخواه از استخوانها گرفته میشود و یا از تثبیت آن در استخوانها جلوگیری میشود به عبارت دیگر پروتئین اضافی به ویژه پروتئین حیوانی،در دستگاه گوارش کلسیم را به خود جذب و یا به اصطلاح سوار خود میکند و از جذب این ماده جلوگیری میکند اما مصرف متعادل گوشت در جلوگیری از جذب کلسیم،زیاد مؤثر نیست فقط در مصرف گوشت نباید افراط کرد.
اگر تخمدانها با عمل جراحی،به هر علتی،برداشته شوند تولید«استروژن»،به طور نسبی،ناگهان قطع میگردد میدانیم که هورمونها مواد شیمیائی هستند که از غدهها ترشح میشوند و فعالیت اعضا را تحت کنترل دارند یکی از کارهای اساسی «استروژن»(هورمون زنانه)نگاهداری مواد استخوانی است که باعث حفظ قوام استخوان و یا دستکم کند کردن جریان تدریجی از بین رفتن بافت آن است و نیز این هورمون ممکن است به جذب کلسیم مواد غذائی از رودهها کمک نماید.
نقش هولوژیک«استروژن»بسیار جالب است در دورانی که زن میتواند باردار شود نیاز به استخوانبندی قوی و انبار کردن کلسیم هست تا اگر وی باردار شود بتواند به جنین نیز کلسیم برساند و سپس در دوران شیردهی هم،نیاز به یائسگی چنین نیازی وجود ندارد که کلسیم را در استخوانها ذخیره نماید اما وقتی که میزان استروژن خون کم میشود، استخوانها مقداری از کلسیم خود را از دست میدهند تا کلسیم در نقاط دیگر بدن که به آن نیاز دارند مشارکت نماید."