Skip to main content
فهرست مقالات

آنژین صدری و انفارکتوس (سکته قلبی) (6)

نویسنده:

(5 صفحه - از 70 تا 74)

کلید واژه های ماشینی : گوشت خوردن مقدار کلسترل خونشان ، کلسترول خون ، خوردن مقدار کلسترل خونشان بالا ، سکته قلبی ، کلسترل ، خطر ، چربیهای اشباع‌شده ، مقدار چربی اشباع‌شده گوشت ، مقدار مصرف چربیهای اشباع‌شده ، مقدار کلسترول خون

خلاصه ماشینی:

"شکی‌ نیست که این نوع غذاهای دارای کلسترل نیز باید محدود شوند،مقدار کلسترول گوشت گاو و ماکیان و برخی از ماهیها یکسان است درصورتیکه برای جلوگیری از حمله‌های قلبی گوشت گاو و گوسفند را نهی و مرغ و ماهی را تجویز می‌کنند چه‌ مقدار چربی اشباع‌شده گوشت مرغ و ماهی کم است و بطوریکه ذکر شد چربی‌ اشباع شده ترکیب موثر در بالا بردن کلسترول خونست بنابراین در موارد ناراحتی‌ های قلبی خوردن گوشت مرغ و ماهی بجای گوشت گاو و گوسفند بهتر خواهد بود چربیهای اشباع شده بجز چند مورد در گوشت و چربی حیوانی وجود دارند."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.