Skip to main content
فهرست مقالات

«حافظ» هنر آشپزی درگذشت

گزارشگر:

کلید واژه های ماشینی : هنر آشپزی درگذشت ، آشپزی ، هنر آشپزی خانم منتظمی منتشر ، کلاس‌های آشپزی خانم منتظمی ، کتاب ، گردو ، نان ، ایرانی ، پنیر ، خوراکش

خلاصه ماشینی:

"از جمله غذاهایی که در این کتاب اشاره شده و امروز تقریبا در سفرهء ایرانی نیست کوکوی پنیر است: آشپزباشی می‌نویسد برای دست کردن آن‌ «پنیر را کوبیده،تخم‌مرغ و زعفران و ادویه زده،سرخ کنند». در 50،60 سال پیش غذای خانه‌ها منحصر به چند نوع بود و دختران‌ معمولا در منزل پدری‌شان پختن آن‌ها را می‌آموختند و به منزل خود که می‌رفتند آن‌ها را می‌پختند و رفته‌رفته در پخت غذا مهارت‌ می‌یافتند،ازاین‌رو جز در برخی خانواده‌های متعین نیازی برای کتاب‌ و آموزش آشپزی دیده نمی‌شد. * در سال 1343،یعنی در دورانی که کتاب‌های آشپزی اندک و کم‌ طرفدار بود،هنر آشپزی خانم منتظمی منتشر شد و به مصداق‌ «ستاره‌ای بدرخشید و ماه مجلس شد»از آن زمان تا امروز این کتاب‌ مرتب تجدید چاپ شده و چاپ قانونی و مجاز آن به‌رقم چهل و شش‌ رسیده است. بعد از آن‌که این غذاها حاضر شد هنرآموزان آن‌ها را خوردند و فردا غذا را در خانه‌های‌ خودشان درست کردند و دیدند که این‌گونه هم می‌شود غذا درست‌ کرد و همین پایه‌ای شد برای تشکیل کلاس‌های آشپزی خانم‌ منتظمی."


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت)