نویسنده: حسنی، علی اکبر؛
آبان 1353، سال پانزدهم - شماره 11 (4 صفحه - از 46 تا 49)

"عجیب اینکه بعضی حشرات این محیط خطرناک را برای زندگی انتخاب کرده چون به نوعی تخمیر شیمیائی در بدن خود مجهزند که باعث تجزیه شیرهء هاضمه گیاه مزبور،میشود و با خصوصیت دام شکار و محل خطرناک گیاه مزبور،جایگاه امنی برای این نوع حشرات است!1 و از باب اینکه دست بالای دست بسیار است، این نوع حشرات و مهمانان ناخوانده،صیدها و غذای آماده گیاه گوشتخوار را چپاول میکنند!!. با آنکه آزمایشها و تجربیات آزمایشگاهی فراوانی که در طی صد سال اخیر در اروپا و آمریکا بر روی این مایع بعمل آمده است،هنوز محققا نمیدانند که عامل مؤثر درون مایع چیست؟ ولی سرانجام باین نتیجه رسیدهاند که«آنزیم»ها یعنی«ترکیبات آلی»گوناگون است که سبب تغییرات شیمیائی در مواد غذائی میشوند و نیز باکتریها عامل مؤثر در این مایع هستند اما دانشمندان درباره نوع این آنزیمها و چگونگی تأثیر آنها توافق ندارند!"
- دریافت فایل ارجاع :
(پژوهیار,
,
,
)