Skip to main content
فهرست مقالات

اجتماعی: اقدام های انجام شده در خصوص بهبود وضعیت تغذیه در سال 1385

(6 صفحه - از 7 تا 12)

کلید واژه های ماشینی : تغذیه ، درمان ، بیمارستان‌ها ، بیماران ، دفتر بهبود تغذیه جامعه ، دارو ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، درمان و آموزش پزشکی ، آموزش

خلاصه ماشینی:

"5– برگزاری دوره آموزشی1 برای کارشناسانی از کشور پاکستان به منظور آشنایی با برنامه کنترل و پیشگیری از اختلا‌لا‌ت ناشی از کمبود ید در ایران توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت سلا‌مت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. 6- فرهنگ‌سازی و اشاعه ترویج مصرف نمک‌های تصفیه شده یددار از طریق برگزاری بسیج‌های آموزشی، تهیه و چاپ پوستر، پمفلت و متون آموزشی مناسب، هماهنگی با سیمای استان‌ها برای پخش تیزرهای آموزشی نمک تصفیه با همکاری واحد بهبود تغذیه جامعه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت سلا‌مت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. 9_ برنامه‌های بهبود وضعیت تغذیه بالینی در بیمارستان‌های کشور؛ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به منظور بهبود وضعیت تغذیه بیماران بستری و سرپایی مراجعه کننده به مراکز درمانی و همچنین سامان بخشیدن به وضعیت مراکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در سطح جامعه، برنامه‌هایی به شرح زیر را در دست اجرا دارد: بازنگری شرح وظایف کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها: با توجه به اینکه شرح وظایف کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها تنها معطوف به نقش آنان در نظارت بر خدمات غذایی بوده و مواردی همچون مشاوره تغذیه با بیماران در هنگام بستری و قبل از ترخیص از بیمارستان مورد بی توجهی قرار داشت، در این راستا، با کمک دستاندرکاران و صاحب‌نظران این رشته، اقدام به ارایه شرح وظایف جدید کارشناسان تغذیه در بیمارستان‌ها، با تأکید بر بهره گیری از دانش تغذیهای در درمان بیماران کرده و در صدد تصویب نهایی و ابلا‌غ به تمام بیمارستان‌های کشور است."


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.