نویسنده: منجذب، محمد رضا؛
پژوهشهای اقتصادی (رشد و توسعه پایدار) تابستان 1390، سال یازدهم - شماره 2 علمی-پژوهشی (وزارت علوم)/ISC (10 صفحه - از 1 تا 10 )
نظریه بارو – ریکاردو حکایت از عدم تاثیر کسری بودجه دولت بر مصرف دارد. این دو، با الهام از نظریه دوره زندگی و درآمد دائمی بیان میدارند، چون دولت از طریق استقراض از مردم، کسری بودجه خود را تامین میکند و در آینده برای پرداخت این بدهی از طریق افزایش مالیات، آن را تامین مینماید، لذا مصرف تغییری نمیکند. این نظریه، در مورد ایران آزمون شد و با تخمین تابع مصرف ایران، نتیجه مزبور در مورد ایران تکرار شد. اما چون به طور معمول در ایران، کسری بودجه عمدتا از طریق گسترش نقدینگی و از طریق استقراض از بانک مرکزی یا فروش ارز و نه استقراض از مردم تامین شده است، لذا می¬باید به دنبال دلایلی دیگر مبنی بر خنثی بودن کسری بودجه دولت در ایران بود.
کلیدواژه ها:ایران ، کسری بودجه ، تابع مصرف ، بارو ، ریکاردو
- دریافت فایل ارجاع :
(پژوهیار,
,
,
)
برای مشاهده محتوای مقاله لازم است ورود پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.
تحتاج دخول لعرض محتوى المقالة. إذا لم تكن عضوًا ، فتابع من الجزء الاشتراک.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر credit@noormags.ir.
You need Sign in to view the content of the article. If you are not a member, proceed from part Membership.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via credit@noormags.ir.