Skip to main content
فهرست مقالات

معرفی کتاب: مبانی علمی غذا درمانی و رژیم های غذایی: نسخه هایی برای خوب خوردن و خوب شدن

نویسنده:

(2 صفحه - از 6 تا 7)

کلید واژه های ماشینی : غذا درمانی و رژیم‌های ، غذا درمانی و رژیم‌های غذایی ، رژیم غذایی ، بدن ، سدیم ، شیر ، سرطان ، آهن ، مواد غذایی ، فشار خون

خلاصه ماشینی:

"بخش اول با عنوان‌ «غذا درمانی و استفاده از گیاهان و مواد طبیعی شفا بخش»به‌ مطالب زیر اشاره می‌کند: 1-نقش انواع رژیم‌های غذایی و امساک و پرهیز در غذا برای‌ پیش گیری و درمان بیماری‌ها با خوردن غذاهای طبیعی و مناسب و در حد اعتدال و اجتناب از پرخوری. 3-رژیم‌های غذایی طبیعی برای درمان انواعی از کم خونی‌ در این بخش به علل عمده کم خونی اشاره شده است که‌ عبارتند از: الف)کمبود آهن در بدن که ممکن است در اثر فقر رژیم‌های غذایی از نظر آهن باشد و یا ممکن است نوع آهنی که‌ با غذاها خورده می‌شود قابل جذب بدن نباشد. 7-ریزش موی سر مراقبت‌های بهداشتی و انواع‌ روش‌های درمانی و رژیم‌های غذایی این مبحث به طور خلاصه‌ مطالب زیر را عنوان می‌کند:دلایل ریزش مو شامل:زایمان، تب‌های شدید و عفونتهای شدید و آنفلونزای شدید،بیماری‌ تیروئید،کمبود مقدار پروتئین در رژیم غذایی،مصرف برخی‌ داروهای شیمیایی،مصرف داروهای سرکوب کننده سرطان(شیمی‌ درمانی)،قرص‌های ضد بارداری،کمبود آهن سرم خون، جراحی‌های عمده و بیماری‌های مزمن،بیماری طاسی به‌ صورت ایجاد لکه‌های مشخص در سر،طاسی ارثی،بیماری‌ پوستی سر،استفاده از لوازم آرایشی نامناسب و عدم مراقبت بهداشتی‌ از موها. در انتهای فصل آزمونی توام با آموزشی برای سلامتی‌ گنجانده شده که شامل پرسش و پاسخ در مورد کیفیت انواع‌ خوراکی‌ها از نظر جوانب درمانی می‌باشد هدف از تالیف این کتاب‌ آشنایی خواننده با انواع رژیم‌های غذایی و نقش آنها در تامین‌ سالمتی انسان می‌باشد."

برای مشاهده محتوای مقاله لازم است وارد پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.