امین لاری، محمود/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 3 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : محمدی، سید مسعود ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ حسین زاده، سعید ؛ نویسنده مسئول : امین لاری، محمود ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (18 صفحه - از 1 تا 18 )
کلیدواژه ها:ماندگاریاولترافیلتراسیونمیکروفیلتراسیونپنیر آنزیمی ایرانیباکتوفوگاسیون دوتایی
-
2.
نویسنده : گلکاری، حجت اله ؛ قیصری، حمید رضا ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ رئیسی، محمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 1 تا 14 )
کلیدواژه ها:پروتئولیزپنیر سفید ایرانیرنتعصاره گیاهیکارده
-
3.
نویسنده : رئیسی، محمد ؛ شکرفروش، سید شهرام ؛ امین لاری، محمود ؛ قیصری، حمید رضا ؛ گلکاری، حجت اله ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 59 تا 68 )
کلیدواژه ها:کالباس امولسیونیگیاه کاردهترد کردن گوشتشاخص حلالیت نیتروژن
-
4.
نویسنده : شاه امیریان، مریم ؛ جمالیان، جلال ؛ امین لاری، محمود ؛ کرباسی، احمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1389 - شماره 29 (9 صفحه - از 12 تا 20 )