صالحی فر، مانیا/ 6 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 6 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 6 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 6 |
-
1.
نویسنده : عباسیان راد، امیرحسام ؛ مستقیم، تکتم ؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 ، A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 61 تا 74 )
کلیدواژه ها:برگ بامبوپونهکوهینان سوخاریآکریلآمید
-
2.
نویسنده : پاشائی، نادیا ؛ فهیم دانش، مریم ؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1398 - شماه 65 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 39 تا 48 )
کلیدواژه ها:امگا-3غنی سازیمیکروکپسولاسپاگتیایکوزاپنتاانوئیک اسید (EPA)دوکوزاهگزاانوئیک اسید(DHA)
-
3.
نویسنده : صراف، امیرحسین ؛ صالحی فر، مانیا ؛ شاهسونی مجرد، لیدا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 21 تا 30 )
کلیدواژه ها:سیلیاکصمغ دانه شاهیماکارونی بدون گلوتنصمغ پکتین
-
4.
نویسنده : صالحی فر، مانیا ؛ فدایی نوغانی، وجیهه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1392 - شماره 39 (6 صفحه - از 15 تا 20 )
کلیدواژه ها:سبوس گندماستخراج شیمیاییاستخراج آنزیمیسبوس برنجفیبر
-
5.
نویسنده : صالحی فر، مانیا ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ عزیزی، محمد حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1390 - شماره 30 (9 صفحه - از 5 تا 13 )
کلیدواژه ها:بافتنان مسطحرتروگرداسیونژلاتینه شدن نشاسته
-
6.
نویسنده : صالحی فر، مانیا ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ عزیزی، محمد حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1389 - شماره 27 (11 صفحه - از 17 تا 27 )