-
1.
نویسنده : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر
نویسنده : واحدی، حبیب ؛ عزیزی، محمدحسین ؛ کبارفرد، فرزاد ؛ برزگر، محسن ؛ حمیدی اصفهانی، زهره ؛ حامدی، منوچهر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (8 صفحه - از 13 تا 20 )
کلیدواژه ها:HPLCآسپارژین آزاددرجه استخراجزمان تخمیر