عزیزخانی، مریم/ 3 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
نشریه إضاءت نقدیه فی الأدبین العربی و الفارسی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
ادبیات و زبانها 1 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : رفیعی، سمیرا ؛ عزیزخانی، مریم ؛ آریایی، پیمان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1396 - شماره 56 ، A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 79 تا 90 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیواسانس زیره سبزاسانس ترخونپنیر سفید پرچرب
-
2.
نویسنده : عزیزخانی، مریم ؛ پاتریسیا الیزاکویویل ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1394 - شماره 18 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 27 تا 40 )
کلیدواژه ها:نگهدارنده طبیعیاسانس رزماریPMAqPCRسبزیجاتضدباکتری
-
3.
نویسنده : خورشا، صادق ؛ عزیزخانی، مریم ؛
مجله:إضاءت نقدیه فی الأدبین العربی و الفارسی»ربیع 1390 - العدد 1 ISC (22 صفحه - از 9 تا 30 )
کلیدواژه ها:NEOmodernismClassicShawki ThemesBaharیهارالکلاسیکیة الجدیدةالمضامینشوقیالتجدید