باقری، کتایون/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه کتاب ماه علوم و فنون 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
كتابداری، آرشیو و نسخه پژوهی 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
-
1.
نویسنده : باقری، کتایون ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»فروردین و اردیبهشت 1379 - شماره 24 و 25 (3 صفحه - از 12 تا 14 )
-
2.
نویسنده : باقری، کتایون ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»آذر 1378 - شماره 20 (3 صفحه - از 7 تا 9 )
کلیدواژه ها:فرآوری مواد غذاییحرارتانتقال حرارتمواد غذاییخواص
-
3.
نویسنده : باقری، کتایون ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»اردیبهشت 1378 - شماره 13 (2 صفحه - از 6 تا 7 )
کلیدواژه ها:رژیم غذاییبدنسدیمشیرسرطانآهنمواد غذاییفشار خون
-
4.
نویسنده : باقری، کتایون ؛
مجله:کتاب ماه علوم و فنون»فروردین 1378 - شماره 12 (3 صفحه - از 7 تا 9 )
کلیدواژه ها:حرارتخواصانرژیمواد غذاییآسیاب