مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 2 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده مسئول : زمردی، شهین ؛ نویسنده : بهمدی، هما ؛ شواخی، فروغ ؛ معدنی، صغری ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 ، A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 103 تا 114 )
کلیدواژه ها:عناصر معدنیسالیکورنیا اوروپایاباقیمانده فلزات سنگیننیترات و نیتریت
-
2.
نویسنده : پاشائی، آمنه ؛ شواخی، فروغ ؛ فهیم دانش، مریم ؛ بدیعی، فوژان ؛ رحمانی، انوشه ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1395 - شماره 50 (6 صفحه - از 37 تا 42 )
کلیدواژه ها:ترکیب اسید چربروغن زیتون فوق بکرگرماسنج روبشی تفاضلیتقلبروغن آفتابگردان
-
3.
نویسنده : پاشازاده، بهرام ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ حاج نجاری، حسن ؛ شواخی، فروغ ؛ اسدی، غلامحسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (15 صفحه - از 81 تا 95 )
کلیدواژه ها:ماندگاریضایعاتOrganizational developmentمتیل سیکلو پروپن (methyl cyclopropen1- )پرمنگنات پتاسیم