اسکندری، سهیل/ 2 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
نشریه علوم غذایی و تغذیه 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : کریم نژاد، فاطمه ؛ رضویلر، ودود ؛ انوار، سیدامیرعلی ؛ اسکندری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 ، A+ (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:ماندگاریفیلم کیتوزانفیله مرغویژگی های شیمیاییاسانس زنیان
-
2.
نویسنده : غلامزاده، مرضیه ؛ حسینی، هدایت ؛ اسکندری، سهیل ؛ حسینی، ابراهیم ؛ غلامزاده، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:کپور نقرهایعصاره زیره سیاهعصاره سیاهدانهاثر آنتی اکسیدانیعصارهتیمارسیاهماهیماهی کپور