معتمدزادگان، علی/ 4 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 3 |
نشریه بهداشت مواد غذایی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : صباغ پور، سمیرا ؛ معتمدزادگان، علی ؛ حدیدی، میلاد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1394 - شماره 46 (8 صفحه - از 15 تا 22 )
کلیدواژه ها:رئولوژیپیش فرآوریفیل ماهیاستخراجژلاتین
-
2.
نویسنده : قصیری، شیلان ؛ هدایتی فرد، مسعود ؛ معتمدزادگان، علی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 ، علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 33 تا 46 )
کلیدواژه ها:انجمادکنترل کیفیعمر ماندگاریکتلت ماهی
-
3.
نویسنده : کشاورز هدایتی، علی اکبر ؛ اعلمی، مهران ؛ معتمدزادگان، علی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ قربانی، محمد ؛ امیری، سهیل ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1392 - شماره 41 (8 صفحه - از 49 تا 56 )
کلیدواژه ها:Bulk densityPhysicochemical PropertiesColor ParametersRice Bran Protein ConcentrateWater Adsorption Index
-
4.
نویسنده : سقایی، ربابه ؛ معتمدزادگان، علی ؛ رضایی، مسعود ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1392 - شماره 38 (8 صفحه - از 19 تا 26 )
کلیدواژه ها:آنزیم ترانس گلوتامینازپایداری امولسیونپروتئین عضله ماهی فیتوفاگ