اسدی، غلامحسن/ 13 مقاله
مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه علوم غذایی و تغذیه 11 |
نشریه تحقیقات حسابداری و حسابرسی 1 |
نشریه چشم انداز مدیریت مالی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 11 |
حسابداری 1 |
اقتصاد 1 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 13 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
ب 2 |
-
1.
نویسنده : رنجبر، میلاد ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اهری، حامد ؛ نویسنده مسئول : عزیزی تبریزاد، محمد حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1403 - شماره 83 رتبه: A (26 صفحه - از 25 تا 50 )
کلیدواژه ها:کامپوزیتکیتوزانفیلم خوراکیفیله مرغآلژینات سدیم
-
2.
نویسنده : خسرونیا، افسانه ؛ جعفرپور، افشین ؛ اسدی، غلامحسن ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1402- شماره 81 رتبه: A (14 صفحه - از 51 تا 64 )
کلیدواژه ها:فیله مرغ سوخاریموم کارنوباپودر پختتمپوراریزپوشانی
-
3.
نویسنده : امیری، مطهره سادات ؛ خیام باشی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : حسینی، سید ابراهیم ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه: A (14 صفحه - از 47 تا 60 )
کلیدواژه ها:استخراجالکتروفورزسلولازمولتی آنزیمشناسایی پروتئین
-
4.
نویسنده : رودشتیان، رها ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : شعبانی، شاهرخ ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1400 - شماره 70 رتبه: A (11 صفحه - از 121 تا 131 )
کلیدواژه ها:کتیراکربوکسی متیل سلولزمقاومت پوستهاثر ضد میکروبی عصاره میخکشاخصهای هاو و زردهماندگاری در محیط
-
5.
نویسنده : اسدی، غلامحسن ؛ دولو، مریم ؛ نویسنده مسئول : اسکینی، سبحان ؛
مجله:چشم انداز مدیریت مالی»بهار 1399 - شماره 29 رتبه: ب/ISC (28 صفحه - از 10 تا 37 )
کلیدواژه ها:تداوماتکاوتعدیلاثر تمایلاتیقیمت مرجعقیمتبازدهپرتفویسهمبازارماه
-
6.
نویسنده : فدایی نژاد، محمد اسماعیل ؛ اسدی، غلامحسن ؛ نویسنده مسئول : عسکری نژاد امیری، علی ؛
مجله:تحقیقات حسابداری و حسابرسی»پاییز 1397- شماره 39 رتبه: ب/ISC (20 صفحه - از 37 تا 56 )
کلیدواژه ها:ریسک سیستماتیکبتای صنعبتای پرشیمدل قیمت گذاری ریسک
-
7.
نویسنده : کمالی روستا، لیلا ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ عزیزی نژاد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1396 - شماره 54 رتبه: A+ (16 صفحه - از 5 تا 20 )
کلیدواژه ها:شاخص های کیفیبیاتیبافت سنجیساختار سلولینان تافتون
-
8.
نویسنده : مالمیر، معصومه ؛ غیاثی طرزی، بابک ؛ اسدی، غلامحسن ؛ میرسعید قاضی، حسین ؛ دلخوش، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (10 صفحه - از 79 تا 88 )
کلیدواژه ها:خنک کردن تحت خلاءخنک کردن توسط هوازمان خنک کردنسفتیکیکافت وزنی
-
9.
نویسنده : حسینی قابوس، سیدحسین ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ کاشانی نژاد، مهدی ؛ اسدی، غلامحسن ؛ اعلمی، مهران ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1395 - شماره 52 (12 صفحه - از 5 تا 16 )
کلیدواژه ها:کدوحلواییخشککردنهوای داغضریب نفوذمادونقرمزمدل نیوتن
-
10.
نویسنده : پاشازاده، بهرام ؛ سیدین اردبیلی، سید مهدی ؛ حاج نجاری، حسن ؛ شواخی، فروغ ؛ اسدی، غلامحسن ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (15 صفحه - از 81 تا 95 )
کلیدواژه ها:ماندگاریضایعاتOrganizational developmentمتیل سیکلو پروپن (methyl cyclopropen1- )پرمنگنات پتاسیم