مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 4 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 4 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 4 |
رتبه (تعداد مقاله) |
---|
علمی-پژوهشی 1 |
-
1.
نویسنده : صادقی، مهسا ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛ نویسنده مسئول : نامی، یوسف ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 83 تا 94 )
کلیدواژه ها:باکتریهای اسیدلاکتیکARDRAاثرات ضدمیکروبی
-
2.
نویسنده : حجازی، محمد امین ؛ مجیدی، محمد ؛ پورعبدی سرابی، پریسا ؛ نویسنده مسئول : تاری نژاد، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1399 - شماره 39 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:ردیابیزیرهمچینیپروبیوتیکباکتریوسین
-
3.
نویسنده : نریمانی، طاهره ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ حجازی، محمد امین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1392 - شماره 11 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 23 تا 38 )
کلیدواژه ها:انتروکوکسیباکتریهای پروبیوتیکژن 16S rRNAلاکتوباسیلیپروبیوتیکلاکتوباسیلوسکلیبرشناساییاسیدورزقانژن
-
4.
نویسنده : محمدی، خسرو ؛ کریم، گیتی ؛ حنیفیان، شهرام ؛ تاری نژاد، علیرضا ؛ قاسم نژاد، رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1390 - شماره 2 ISC (10 صفحه - از 69 تا 78 )
کلیدواژه ها:اسانسآویشن شیرازیاشریشیاکولای O157:H7پنیر سفید آبنمکیپنیراسانس آویشن شیرازیشیرباکتری