مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
نشریه توانبخشی 1 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 3 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 3 |
-
1.
نویسنده : شهریاری، سارا ؛ ابراهیمی، مریم ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 67 تا 81 )
کلیدواژه ها:جدایه مخمریویژگیهای پروبیوتیکیباکویت تخمیر شده
-
2.
نویسنده : حاجی نیا، فهیمه ؛ صادقی ماهونک، علیرضا ؛ خمیری، مرتضی ؛ مقصودلو، یحیی ؛ مویدی، علی ؛ نویسنده مسئول : صادقی، علیرضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59 )
کلیدواژه ها:اثر ضدقارچیجدایه لاکتیکی غالبخصوصیات پروبیوتیکیخمیرترش جو دوسر
-
3.
نویسنده : تقدیری، محمدمهدی ؛ غفرانی، محمد ؛ برزگر، محمد ؛ مویدی، علی ؛ تنکابنی، حسن ؛
مجله:توانبخشی»پاییز و زمستان 1380 - شماره 5 ISC (5 صفحه - از 63 تا 67 )
کلیدواژه ها:مولتیپل اسکلروزیسآتاکسیدوبینی