مجله (تعداد مقاله) |
---|
نشریه بهداشت مواد غذایی 2 |
موضوع (تعداد مقاله) |
---|
حوزه سلامت 2 |
زبان (تعداد مقاله) |
---|
فارسی 2 |
-
1.
نویسنده : پارسایی مهر، مهنوش ؛ استاجی، حمید ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ سلیمی، آزاده ؛ عرب، فرشته ؛ فرخی، آزیتا ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1398 - شماره 35 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12 )
کلیدواژه ها:خصوصیات شیمیاییشیر شترباکتریهای لاکتیکاسید
-
2.
نویسنده : نارنجی ثانی، رضا ؛ جبلی جوان، اشکان ؛ روزبهام، بهنام ؛ استاجی، حمید ؛ محمدی، حمید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1397 - شماره 29 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 73 تا 84 )
کلیدواژه ها:شیرخاماسانس آویشن شیرازیاستافیلوکوکوس اورئوس