کلیدواژه انجماد / (41 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : زندی، محمد ؛ قائد رحمتی، آناهیتا ؛
مجله:پژوهشنامه مواد مخدر»تابستان 1403 - شماره 61 (10 صفحه - از 72 تا 81 )
کلیدواژه ها:سگانجمادآنتی اکسیدانرقیق کنندهیخگشاییهــااســپرمبــابــه
-
2.
نویسنده : باتجربه، ملیحه ؛ حسین زاده، سیدرضا ؛ لکزیان، امیر ؛ نویسنده مسئول : محسنی، ندا ؛
مجله:جغرافیا و مخاطرات محیطی»پاییز 1402 - شماره 47 رتبه: الف/ISC (20 صفحه - از 61 تا 80 )
کلیدواژه ها:انجمادخصوصیات فیزیکیچرخه ذوبحوضه آبریز درونگرشیمیایی خاکمیکروتوپوگرافی
-
3.
نویسنده مسئول : احمدی، میثم ؛ نویسنده : باقری، احمد ؛ نظری توکلی، سعید ؛
مجله:فقه پزشکی»بهار و تابستان 1402 - شماره 45 رتبه: علمی-پژوهشی (15 صفحه - از 54 تا 68 )
-
4.
نویسنده مسئول : آقایی، عبدالله ؛ نویسنده : جعفری، راضیه ؛
مجله:باغ نظر»آذر 1400 - شماره 102 رتبه: بین المللی/ISC (8 صفحه - از 5 تا 12 )
کلیدواژه ها:روانشناسیوطنمالیخولیاسوگنقاشی معاصر ایرانایران درودیویرانههانقاشیانجمادیخبندانتجسم
-
5.
نویسنده مسئول : علی ملایی، حسین ؛ نویسنده : علی ملایی، فاطمه ؛
مجله:تحقیقات حقوق قضایی»پاییز و زمستان 1400 - شماره 4 (20 صفحه - از 239 تا 258 )
کلیدواژه ها:احوال شخصیهانجمادحیات دوبارهاصول فقهی و حقوقیفقهیزنپزشکیکرایونیکمرگحقوقطلاقنفقه
-
6.
نویسنده : طیار، فیروز ؛ توکمه چی، امیر ؛ نویسنده مسئول : قره خانی، احمد ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه: A/ISC (13 صفحه - از 111 تا 123 )
کلیدواژه ها:انجمادگوشت گوسالهگوشت چرخ شدهشاخصهای اکسایشیباکتریهای سرمادوست
-
7.
نویسنده مسئول : صفری، ناهید ؛ نویسنده : بوذری، سپیده ؛
مجله:حقوق پزشکی»زمستان 1398 - شماره 51 رتبه: علمی-پژوهشی/ISC (20 صفحه - از 157 تا 176 )
-
8.
نویسنده : محمودعلیلو، مجید ؛ پاک، راضیه ؛ محمودعلیلو، ایسان ؛
مجله:پژوهش های نوین روانشناختی»پاییز 1398 - شماره 54 (ویژه نامه) رتبه: ج/ISC (10 صفحه - از 138 تا 147 )
کلیدواژه ها:سیستم فعال ساز رفتاریگریزانجماددرد مزمنسیستم بازداری رفتاریاضطراب دردسیستم جنگ
-
9.
نویسنده : فخاری، شنتیا ؛ نویسنده مسئول : غیاثی طرزی، بابک ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه: A+ (13 صفحه - از 99 تا 111 )
کلیدواژه ها:انجمادمایونزغلظت نمکزرده تخممرغغلظت شکر
-
10.
نویسنده : نیک ذات، الناز ؛ انصاری، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه: A+ (14 صفحه - از 99 تا 112 )
کلیدواژه ها:ذرتانجمادویژگیهای فیزیکوشیمیاییفرایند حرارتی
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (8 مقاله)
- الف (1 مقاله)
- ج (1 مقاله)
- بین المللی (1 مقاله)