کلیدواژه فرايند حرارتي / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : نیک ذات، الناز ؛ انصاری، سارا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1397 - شماه 61 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 99 تا 112 )
کلیدواژه ها:ذرتانجمادویژگیهای فیزیکوشیمیاییفرایند حرارتی
-
2.
نویسنده : سیدی منصور، سپیدار ؛ روفه گری نژاد، لیلا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1396 - شماره 27 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 77 تا 88 )
کلیدواژه ها:هیدروکسی متیل فورفورالشرایط نگهداریفرآیند حرارتیروش سطح پاسخعسل