کلیدواژه قند / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
بررسی ترجیحات آشکار شده شهروندان ایرانی برای قند و شکر
نویسنده مسئول : کهنسال، محمدرضا ؛ نویسنده : اعظم رحمتی، الهه ؛
مجله : اقتصاد کشاورزی و توسعه » تابستان 1399 - شماره 110 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (18 صفحه - از 261 تا 278 )
کلیدواژه ها: قند ماتریس WARP ترجیحات شکر
-
2.
ارزیابی باقی مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه گیری جایگزین
نویسنده : محسنی، مهران ؛ زمانی، عباسعلی ؛ کمالی، کوروش ؛ میرزاعلیزاده، عادل ؛
مجله : بهداشت مواد غذایی » زمستان 1393 - شماره 16 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها: قند باقیمانده سدیم هیدروسولفیت بلانکیت سنجش پلاروگرافی روش یدسنجی
-
3.
پیشبینی خواص ترمودینامیکی محلولهای قندی توسط یک مدل ترمودینامیکی توسعه یافته
نویسنده : باغبانباشی، مژده ؛ پازوکی، غلامرضا ؛
مجله : علوم غذایی و تغذیه » تابستان 1393 - شماره 43 (8 صفحه - از 39 تا 46 )
کلیدواژه ها: محلول خواص ترمودینامیکی قند مدل ترمودینامیکی