کلیدواژه تخممرغ / (16 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده مسئول : شکرفروش، سید شهرام ؛ نویسنده : کیایی، سید محمد مهدی ؛ کریم، گیتی ؛ رضوی روحانی، سید مهدی ؛ رکنی، نوردهر ؛ عباس والی، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (20 صفحه - از 45 تا 64 )
کلیدواژه ها:گوشت مرغتخم مرغباکتریهای غذازادآلودگی مواد غذایی
-
2.
نویسنده مسئول : سلیم اودلو، عدالت ؛ نویسنده : کریمی، عاطفه ؛ چیذری، امیرحسین ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»بهار 1402 - شماره 121 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (20 صفحه - از 3 تا 22 )
کلیدواژه ها:مدل تصحیح خطای برداریذرتآزمون باندکنجاله سویاتخم مرغ
-
3.
نویسنده : خدادادی بایقوت، علی ؛ آزادمرد دمیرچی، صدیف ؛ میرزایی، حمید ؛ انزابی، یونس ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1401- شماره 47 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 67 تا 80 )
کلیدواژه ها:تخممرغروغن سیاهدانهپوششدهیعصاره رزماری
-
4.
نویسنده مسئول : جبلی جوان، اشکان ؛ نویسنده : ایزدی وصفی، نسیم ؛ شریفی، زهرا ؛ اسماعیلی، زهرا ؛ اسدی، فايزه ؛ کنعانی، منصوره ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1400- شماره 42 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 11 تا 22 )
کلیدواژه ها:تجاریمحلیتخم مرغمقایسه کیفیت
-
5.
اثرات ضد میکروبی پلاسمای سرد بر روی باکتری بیماری زای سالمونلا انتریتیدیس موجود بر روی پوسته تخم مرغ
نویسنده : بهلولی، پریسا ؛ درانیان، داود ؛ نویسنده مسئول : جلالی راد، رضا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1399 - شماره 68 رتبه A (دانشگاه آزاد (8 صفحه - از 85 تا 92 )
کلیدواژه ها:میکروارگانیسمتخم مرغضد میکروبیپلاسمای سردسالمونلا اینتریتیدیس
-
6.
نویسنده : میرزایی، پوران ؛
مجله:علوم حدیث»تابستان 1399 - شماره 96 ISC (22 صفحه - از 3 تا 24 )
کلیدواژه ها:مشکل الحدیثاختلاف الحدیثهولوگرافیکتخم مرغحذف فضای خالی اتم
-
7.
نویسنده : پاکروح، پریسا ؛
مجله:مجله اقتصادی»فروردین و اردیبهشت 1397، سال هیجدهم - شماره 1 و 2 (26 صفحه - از 69 تا 94 )
-
8.
نویسنده : تبرایی، ملیحه ؛ مرادی، فاطمه ؛ نجاتبخش، فاطمه ؛
مجله:تاریخ پزشکی»پاییز 1396 - شماره 32 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت بهداشت/ISC (11 صفحه - از 8 تا 18 )
کلیدواژه ها:طب سنتی ایرانتخم مرغطب ایرانیروشهای پختتخم مرغ عسلینیمبرشت
-
9.
نویسنده : دباغ مقدم، آراسب ؛ بشاشتی، محسن ؛ حسینی شکوه، سید جواد ؛ هاشمی، سید رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (14 صفحه - از 69 تا 82 )
کلیدواژه ها:تخم مرغباقی ماندة آنتی بیوتیکحداکثر مقدار باقی ماندهگوشت مرغالایزا
-
10.
نویسنده : میرزاپور، لیلا ؛ بیگلو، محمدحسین ؛ زارع، بلال ؛
مجله:مدیریت اطلاعات و دانش شناسی»تابستان 1395، سال دوم - شماره 2 (8 صفحه - از 75 تا 82 )
کلیدواژه ها:تحلیل محتواتخممرغاسیدهایچرب امگا-3
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)
- A+ (3 مقاله)
- A (2 مقاله)
- علمی-ترویجی (1 مقاله)