کلیدواژه سوسیس / (9 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : ایزد خواستی، زهرا ؛ فاضل، محمد ؛ عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1398 - شماره 64 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 33 تا 44 )
کلیدواژه ها:کنجاله سویاسوسیسکنجاله کنجدارزش تغذیه ای
-
2.
نویسنده : خانی، محمدرضا ؛ ابوالحسن زاده، امین ؛ فهیم دانش، مریم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1397 - شماره 30 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 69 تا 84 )
کلیدواژه ها:پایداری اکسیداتیوسوسیسویژگیهای میکروبیجایگزینی نیتریتروغن سیاهدانه
-
3.
نویسنده : علی نیا، آیسا ؛ جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»تابستان 1396 - شماره 26 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (11 صفحه - از 95 تا 105 )
-
4.
نویسنده : شکرانه، نادیا ؛ میزانی، مریم ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ فرحناکی، عسگر ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1394 - شماره 48 (10 صفحه - از 17 تا 26 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییژلاتینسوسیسویژگی های حسی
-
5.
نویسنده : پیروتی، کلارا ؛ جوادی، افشین ؛ ناهیدی، فریبرز ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1393 - شماره 15 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 9 تا 22 )
کلیدواژه ها:سوسیسآویشن باغینگهدارنده طبیعیماندگاریآویشنآفلاتوکسینغلظتتیمارآلودگی
-
6.
نویسنده : پرچمی نژاد، فهیمه ؛ حسینی، سیدابراهیم ؛ تفویضی، فرزانه ؛ تاج آبادی ابراهیمی، مریم ؛ شریفان، انوشه ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1393 - شماره 13 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 81 تا 90 )
کلیدواژه ها:سوسیسشناسایی تقلبات PCR
-
7.
نویسنده : زینال زاده، الناز ؛ میزانی، مریم ؛ چمنی، محمد ؛ گرامی، عباس ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1393 - شماره 42 (12 صفحه - از 13 تا 24 )
-
8.
نویسنده : هاشمی روان، مهناز ؛ شکرانه، نادیا ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»زمستان 1391 - شماره 37 (8 صفحه - از 43 تا 50 )
کلیدواژه ها:بافتکربوکسی متیل سلولزخصوصیات شیمیاییسوسیسپلی فسفات
-
9.
نویسنده : فروغی، مرجان ؛ کرامت، جواد ؛ هاشمی روان، مهناز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1391 - شماره 36 (12 صفحه - از 49 تا 60 )
کلیدواژه ها:سوسیسفیبررژیمی سیب زمینیویژگیهای ارگانولپتیکی