کلیدواژه Milk / (32 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : سهرابی حق دوست، نکیسا ؛ انوار، سید امیرعلی ؛ فخرآبادی، مصطفی ؛ طلا، مریم ؛ نویسنده مسئول : خواجه رحیمی، امیر اقبال ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»تابستان 1402 - شماره 79 رتبه A (دانشگاه آزاد (10 صفحه - از 91 تا 100 )
کلیدواژه ها:شیرپروبیوتیکHPLCآفلاتوکسین M1
-
2.
نویسنده مسئول : شایق، جلال ؛ نویسنده : منادی، علی رضا ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1402-شماره 49 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (8 صفحه - از 25 تا 32 )
کلیدواژه ها:پلی مورفیسماستافیلوکوکوس آرئوسشیر گاومیشژن کوآگولازPCR-RFLP
-
3.
نویسنده : خاتمی، افشین ؛ نویسنده مسئول : موثق، محمدحسین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1401-شماره 45 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (9 صفحه - از 61 تا 69 )
کلیدواژه ها:تهرانشیربستنیکروماتوگرافی مایع با کارایی بالاآنتیبیوتیک
-
4.
نویسنده : اسدی تبار، علی ؛ ابراهیمی، محسن ؛ نویسنده مسئول : حق شناس، روح الله حق شناس ؛
مجله:پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش»زمستان 1400 - شماره 48 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (14 صفحه - از 25 تا 38 )
-
5.
نویسنده : سلطانی، مهدی ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (13 صفحه - از 23 تا 35 )
کلیدواژه ها:تشخیصشیرآلودگیپاستوریزاسیونمایکوباکتریوم پاراتوبرکلوزیس
-
6.
نویسنده مسئول : فتاحی اردکانی، احمد ؛ نویسنده : سخی، فاطمه ؛ بستان، یدالله ؛ رضوانی، محمد ؛
مجله:اقتصاد کشاورزی و توسعه»تابستان 1400 - شماره 114 رتبه علمی-پژوهشی (وزارت علوم/ISC (22 صفحه - از 87 تا 108 )
کلیدواژه ها:آزمون کروسکال- والیس (K-W)ترجیحات ضعیف آشکارشده (WARP)تکانه غیرخطی
-
7.
نویسنده : قاسمی، فائقه ؛ اراضی، حمید ؛ نویسنده مسئول : محبی، حمید ؛
مجله:فیزیولوژی ورزشی»بهار 1399 - شماره 45 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (16 صفحه - از 45 تا 60 )
کلیدواژه ها:شیرخستگیشیرسویاتعادل مایعات
-
8.
نویسنده : نصیری، جبار ؛
مجله:فنون ادبی»بهار 1399 - شماره 30 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (10 صفحه - از 83 تا 92 )
-
9.
نویسنده : نوروز حقی نوبیجاری، اکرم ؛ شاکریان، امیر ؛ نویسنده مسئول : رحیمی، ابراهیم ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (10 صفحه - از 19 تا 28 )
کلیدواژه ها:گاوکوکسیلا بورنتیگیلانشیرnested PCR
-
10.
نویسنده : جهاندیده، فرهاد ؛ حسین زاده، سمیه ؛ نویسنده مسئول : شایق، جلال ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»بهار 1399-شماره 37 رتبه A+ (دانشگاه آزاد/ISC (12 صفحه - از 91 تا 102 )
کلیدواژه ها:بیوفیلماستافیلوکوکوس اورئوسپلاسمای سرد اتمسفریتخلیه سد دیالکتریکشیر
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (12 مقاله)
- A+ (8 مقاله)
- ب (3 مقاله)
- A (2 مقاله)
- ج (1 مقاله)