کلیدواژه Physicochemical Properties / (17 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
-
1.
نویسنده : داودی، بهجت ؛ فدوی، ابوالفضل ؛ نیازمند، راضیه ؛ رضائیان، رمضان ؛ نویسنده مسئول : حسینی قابوس، سید حسین ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»پاییز 1402- شماره 80 رتبه A (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 35 تا 48 )
کلیدواژه ها:خواص آنتی اکسیدانیزائدات زعفرانماکارونی غنی شدهویژگی فیزیکوشیمیایی
-
2.
نویسنده : حاصلی، علیرضا ؛ اسحاقی، محمدرضا ؛ رجایی، پیمان ؛ اکبری آدرگانی، بهروز ؛ نویسنده مسئول : پوراحمد، رضوان ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1402 - شماره 78 (14 صفحه - از 107 تا 120 )
کلیدواژه ها:خصوصیات فیزیکوشیمیاییدوغاثر ضد میکروبیفعالیت آنتی اکسیدانیمفرا
-
3.
نویسنده : لطفی، انوشه ؛ سیدین اردبیلی، مهدی ؛ نویسنده مسئول : اسفندیاری، چنگیز ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1401 - شماره 74 رتبه A (دانشگاه آزاد (18 صفحه - از 37 تا 54 )
کلیدواژه ها:ارزیابی حسینشاسته مقاومنان بربریفارینوگرافاکستنسوگراف
-
4.
نویسنده : قویدل، فاطمه ؛ جعفری زاده مالمیری، هدا ؛ انرجان، نویده ؛ نویسنده مسئول : جوادی، افشین ؛
مجله:بهداشت مواد غذایی»پاییز 1400 - شماره 43 رتبه A (دانشگاه آزاد/ISC (16 صفحه - از 95 تا 110 )
کلیدواژه ها:بره مومویژگیهای فیزیکی و شیمیاییخاصیت ضدمیکروبینگهدارنده
-
5.
نویسنده : صفی زاده، ابراهیم ؛ غفارزاده، حمید رضا ؛ پورهاشمی، سید عباس ؛ نویسنده مسئول : کریمی، داریوش ؛
مجله:تحقیقات جغرافیایی»بهار 1399 - شماره 136 رتبه ب (وزارت علوم/ISC (9 صفحه - از 168 تا 176 )
کلیدواژه ها:فلزات سنگینآلودگی محیطیرودخانه ارسویژگیهای فیزیکو شیمیاییرعایت حقآبه
-
6.
نویسنده : قاسمی، هاجر ؛ جهادی، مهشید ؛ نویسنده مسئول : عباسی، هاجر ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1399 - شماره 66 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 41 تا 54 )
کلیدواژه ها:امواج اولتراسونیکخواص فیزیکوشیمیاییاتصالات عرضینشاسته اصلاح شده
-
7.
نویسنده : حسن پور امنیه، آزاده ؛ جوینده، حسین ؛ ناصحی، بهزاد ؛ حجتی، محمد ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (12 صفحه - از 19 تا 30 )
کلیدواژه ها:پنیرکخواص فیزیکوشیمیاییصمغرئولوژی
-
8.
نویسنده : یوسفی، شیما ؛
مجله:علوم غذایی و تغذیه»بهار 1397 - شماره 58 رتبه A+ (دانشگاه آزاد (14 صفحه - از 31 تا 44 )
کلیدواژه ها:ویژگیهای فیزیکوشیمیاییخشک کن پاششیعصاره چغندر قرمزریزدرون پوشانیآنتی اکسیدانروش سطح پاسخ
-
9.
نویسنده : Amini Rastabi، Javad ؛ Nasirpour، Ali ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»اردیبهشت 1396 - شماره 4 (9 صفحه - از 110 تا 118 )
کلیدواژه ها:Farsi GumRosaceae GumsPhysicochemical PropertiesFunctional PropertiesFarsiRosaceaeFood
-
10.
نویسنده : Amini Rastabi، Javad ؛ Nasirpour، Ali ؛
مجله:نخبگان علوم و مهندسی»فروردین 1396 - شماره 3 (9 صفحه - از 110 تا 118 )
کلیدواژه ها:Farsi GumRosaceae GumsPhysicochemical PropertiesFunctional PropertiesFarsiRosaceaeFood
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (3 مقاله)
- A (3 مقاله)
- A+ (3 مقاله)
- ب (1 مقاله)